Aeroportul din Bologna era, marți seara, pustiu, susține o femeie din Craiova, care a filmat restaurantele și cafenelele goale. Ea spune că în cei șapte ani de când zboară acolo nu a văzut niciodată atât de puțini oameni în aeroport, potrivit Mediafax.

Femeia a ajuns în Aeroportul din Bologna marţi seara pentru a se îmbarca spre Craiova. Aproape două minute s-a plimbat și a filmat prin aeroportul în care se văd doar câţiva oameni.

Craioveanca este surprinsă de ceea ce vede și spune că de şapte ani călătoreşte pe ruta Craiova-Bologna, o dată la trei luni, dar că niciodată nu a văzut locul atât de pustiu.

„Se pare că singurii de pe aici sunt cei ca mine, nevoiţi să zboare. Restaurantele, de obicei erau pline, nu prea existau mese libere. Acum, o singură masă este ocupată. Să vedem zborul spre Craiova, care ar fi trebuit să plece la ora 21, ora locală. Va pleca la 23.25. Cam asta e atmosfera de aici. Câţiva rătăciţi”, a spus Denisa Cosoveanu.

Un italian în vârstă de 71 de ani a fost diagnosticat cu virusul Covid-19 şi este internat la un spital din Rimini, în apropiere de Bologna.

Acesta a călătorit anterior în România, unde s-a întâlnit cu rudele soției sale românce din județul Gorj, dar și cu alți oameni din Craiova.

Prefectul județului Dolj, Narcis Purcărescu, a anunțat, marți seara, că autoritățile caută cei 44 de pasageri care au călătorit în avion cu italianul infectat cu virusul Covid-19. De asemenea, și angajaţii aeroportului, ai firmei de la care italianul a închiriat o maşină, cât şi echipajul din avion sunt identificaţi pentru a fi testaţi.