Șeful Inspecției de Stat în Construcții Vaslui, Corneliu Alexa, a fost surprins băut în timpul serviciului de un jurnalist de la Vremea Nouă. Acesta a venit la sediul ISC, la ora 11 dimineața, pentru a discuta despre situația din județ, despre controalele referitoare la PNDL.

Sef ISC VasluiFoto: Captura YouTube

Alexa era incoerent și se clătina, iar când a fost întrebat de reporter despre probleme a avut un limbaj extrem de colorat.

„Tu ai venit să vezi, aicea… deci… întotdeauna tu mă întrebi căcaturile astea… mă doare în p…ă pe mine, când se întâmplă… Ai înteles? Meseriasule. Nu mor caii când vor câinii. Caii mor când… mă doare în p…ă”, a spus Corneliu Alexa.

După ce a dat asigurãri că “fiecare om are dreptul sã gresească”, Alexa s-a apucat de cântat: “Să-mi cânti, cobzar”.

Ion Ștefan a anunțat că l-a demis

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a anunțat că l-a eliberat din funcție pe directorul Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) Vaslui, Corneliu Alexa.

„Nu am tolerat și nu voi tolera niciodată un comportament trivial din partea unui funcționar care trebuie să fie în slujba cetățeanului și să aibă o conduită și un limbaj demne de funcția pe care o ocupă! Oricine procedează altfel nu are ce căuta în administrația publică! Nu voi ezita ca, ori de câte ori voi observa sau îmi vor fi aduse la cunoștință asemenea situații, să iau măsurile legale, astfel încât cetățenii să nu fie umiliți sau să le fie lezate drepturile!”, a spus Ion Ștefan, conform unui comunicat de presă.