Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 35 - 40 km/h, în Capitală, dar se va intensifica treptat, din a doua parte a nopţii de duminică spre luni şi pe parcursul zilei de luni, iar rafalele vor ajunge la 50-60 km/h, potrivit prognozei speciale actualizate pentru municipiul Bucureşti.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, citate de Agerpres, cerul va fi variabil duminică şi luni, iar temperatura maximă se va situa între 12 şi 14 grade şi cea minimă între 4 - 6 grade.

„În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza informaţiile meteorologice”, spun meteorologii.

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat duminică dimineaţa avertizările meteo şi a instituit Cod roşu de furtuni la altitudini de peste 1.500 de metri în Carpaţii Meridionali şi de Curbură pe parcursul zilei de luni, Cod portocaliu de rafale în Moldova, Transilvania, Maramureş, nordul Crişanei şi al Dobrogei începând de duminică după-amiaza şi Cod galben de vânt în restul ţării.