Polițiștii din Craiova caută vineri seară un bărbat care a fost urmărit în trafic după ce nu a oprit la semnalele poliției. În cele din urmă, el a oprit pe o stradă, unde și-a abandonat mașina, cu un copil în ea, și a fugit.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliției Dolj, bărbatul nu a oprit la semnalul echipajului de la rutieră, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui, scrie Mediafax. Ajuns pe o stradă din Craiova, şoferul a abandonat maşina în care se afla un copil de 11 ani şi a luat-o la fugă.

"Politistii Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Brestei. Întrucât conducătorul nu a oprit, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, până pe strada Ţărăncuţei, unde acesta a abandonat autoturismul şi a fugit. Un minor de 11 ani, din Craiova, pasager în autoturism, a fost depistat de poliţişti. În continuare, politiştii desfăşoară activităţi în vederea depistării persoanei care se afla la volan", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Din primele date, se pare că ar fi vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Craiova, care nu are dreptul de a conduce autovehicule, a precizat sursa citată.

Vineri seara, șapte echipaje de poliţie au pornit prin oraş în căutarea bărbatului.