Val de susținere în întreaga lume pentru Quaden, băiețelul de nouă ani din Australia, hărțuit de colegii de școală din cauza nanismului de care suferă. Înregistrarea postată de mama sa, în care copilul spune că vrea o frânghie ca să se spânzure a strâns peste 14 milioane de vizualizări. „La asta duce bullyingul”, spune mama sa, în timp ce băiețelul plânge.

QuadenFoto: Captura YouTube

Celebrități, printre care actorul Hugh Jackman și baschetbalistul Enes Kanter au transmis mesaje de susținere. „Ești mai puternic decât crezi”, i-a transmis Jackman lui Quaden și a făcut apel la oameni să fie buni.

Kanter a scris și el pe Twitter că toată lumea este alături de micuț și l-a invitat, alături de familie, la un meci din NBA.

Actorul de comedie Brad Williams, care suferă și el de nanism, a strâns aproape 130.000 de dolari într-o singură zi pentru a oferi familiei băiețelului o excursie la Disneyland.

„Acest lucru nu este doar pentru Quaden, este pentru oricine care a fost agresat în viața sa și i s-a spus că nu este suficient de bun”, a scris el pe pagina unde a organizat strângerea de fonduri.

Și Eric Trump, fiul președintelui SUA, a descris videoul postat de mama băiețelului ca fiind „absolut sfâșietor”.

De asemenea, o echipă de rugby din Australia l-a invitat pe Quaden să îi conducă pe jucători pe teren la meciul din acest weekend.