Deputatul PNL Florin Roman a avut un schimb dur de replici cu fostul ministru de Interne Carmen Dan, în comisia parlamentară în care a fost audiată Violeta Alexandru. Roman i-a strigat lui Carmen Dan să îi fie rușine că a dat "ordin să fie bătuți românii", spunându-i că va ajunge la pușcărie, alături de "idolul" Liviu Dragnea. În replică, Dan l-a trimis la doctor "să se caute".

HotNews.roFoto: Hotnews

În contextul acuzațiilor celor din PSD că Guvernul PNL nu vrea să dubleze alocațiile copiilor, Carmen Dan a început să vocifereze, fără microfon, moment în care Florin Roman, liderul deputaților PNL, a intervenit: "Dacă vreți să spuneți despre 10 august, spuneți-o la microfon".

Dialogul dintre cei doi:

  • Carmen Dan: "Domnule Roman, aveți o problemă? Duceți-vă și căutați-vă!.
  • Florin Roman: Da, am o problemă, cu siguranță, când vă văd pe dumneavoastră și pe Sindile (n.r. - Ionuț Sindile, șeful Jandarmeriei Române în 10 august 2018)
  • Carmen Dan: Duceți-vă la doctor. Să vă fie rușine!
  • Florin Roman: Dumneavostră să vă fie rușine! Să vă văd acolo lângă idolul dumneavoastră, Dragnea, la pușcărie. Sunteți singurul ministru care a dat ordin să fie bătuți românii.
  • Deputatul PSD Adrian Solomon, președinte de ședință: Vă rog un pahar de apă pentru domnul lider sau un Distonocalm sau ceva mai tare, că nu cred că e bun Distonocalmul".

Conflictul între cei doi a reizbucnit la scurt timp, după ce Roman s-a plâns că fostul ministru Carmen Dan i-a făcut un semn ducând mâna la cap, vrând să sugereze că ar avea o boală mintală. Carmen Dan a început din nou să vocifereze, fără microfon, iar Florin Roman a continuat: "Senatorul Carmen Dan așa face în Parlamentul României. Doamna Carmen Dan, tot lângă idolul dvs. o să ajungeți. (..) Nu sunteți la Videle, doamnă".

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Circ la audierea Violetei Alexandru în Parlament: Răspundeți cu da sau nu / Intoxicați lumea / Nu suntem la PCR/ Chemați jandarmii