Un bebeluş în vârstă de 9 luni a fost lovit în zona capului cu o drujbă de către soţul mamei sale. Bărbatul era beat și se certa cu soția în legătură cu paternitatea copilului, relatează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poliţiştii din Blaj continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs incidentul soldat cu rănirea copilului de 9 luni, din comuna Roşia de Secaş, care ar fi fost lovit de soţul mamei sale, în timpul unei dispute între cei doi.

IPJ Alba menţionează că joi seara, în jurul orei 22,40, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, de către o femeie de 24 de ani din Ungurei, comuna Roşia de Secaş, cu privire la faptul că fiul minor, în vârstă de nouă luni, a fost agresat de soţul ei.

"Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii legate de paternitatea copilului, bărbatul ar fi devenit violent şi, folosindu-se de un motoferăstrău, l-ar fi lovit pe minor în zona capului. Minorul a fost transportat la spitalul din Blaj, de unde a fost transferat la un spital de pediatrie din Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis poliția.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi pentru încadrarea juridică finală a faptei.