Un bancomat din orașul Arad a fost aruncat în aer vineri dimineață, iar hoții au fugit cu casetele cu bani, potrivit Digi24. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări.

HotNews.roFoto: Hotnews

Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad, a precizat că incidentul a avut loc în jurul orei 3. "Din informațiile pe care le deținem până la această oră știm că azi noapte în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați că ATM-ul unei agenții bancare de pe calea Timișorii a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. S-a constatat că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spray vopsea pe camerele de supraveghere. La fața locului s-a observat un autoturism de teren de culoare închisă. Încă nu avem suma exactă, banca nu a transmis prejudiciul.

Un incident similar a avut loc în urmă cu 3 zile în Sinaia. Un bancomat aflat lângă un hotel din zona castelului Peleș a fost aruncat în aer. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, distrugere și nerespectarea regimului materiilor explozive.