Polițiștii din județul Vrancea au început o anchetă după ce un bărbat a reclamat că a rămas cu mașina în pană din cauza unui pădurar care a aruncat cuie pe un drum forestier, transmite Mediafax.

PădureFoto: Flickr

Persoana care a făcut reclamația este audiată de polițiști, urmând ca și pădurarul să fie invitat la secția de Poliție. Incidentul s-a produs în comuna Păunești, iar reclamația a fost depusă joi la Poliție.

Surse apropiate anchetei spun că pe lângă bărbatul care este audiat mai sunt alte persoane care au rămas în pană din cauza cuielor aruncate de drumul forestier.

Păgubitul cere despăgubiri, pentru că înlocuirea cauciucurilor mașinii presupune o cheltuială de circa 1.000 de lei.

Polițiștii urmează să-l aducă la audieri și pe pădurarul care ar fi recunoscut că a împrăștiat cuiele pentru a se apăra de hoții de lemne. În plus, pădurarul le-ar fi spus polițiștilor că obiectele ascuțite au fost aruncate în pădure și nu pe drum.

„Este un pădurar care ar fi pus scoabe în pădure, el încă nu a fost audiat, urmează să fie întrebat, dar înțeleg că el susține că nu erau pe drum. Scoabele aveau rolul de a preîntâmpina furtul de lemne. Bărbatul care a făcut reclamație este audiat, el avea autorizație pentru a intra în pădure”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Brașoveanu.