Peste 100 de mașini, care au format un convoi de 2 kilometri, au fost escortate, joi seara, de polițiști pe un drum închis de viscol în județul Constanța. Poliția anunță că în timpul nopții de joi spre vineri va mai organiza astfel de convoaie pe drumul Constanța-Hârșova, închis circulației, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Peste 100 de mașini au înaintat cu greu, joi seara, printre nămeți, pe DN 2A, care leagă Hârșova de Constanța. Convoiul a fost condus de Poliția Rutieră și de administratorul drumului.

Alte două convoaie de mașini pleacă, joi seara, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța. Unul este format din 80 de tiruri și 40 de autoturisme și va porni tot din Hârșova spre Constanța, iar cel de-al doilea, format din 40 de tiruri, va pleca Negru Vodă spre Agigea.

Poliția a anunțat că DN 2A rămâne închis circulației, dar că pe timpul nopții, dacă va fi necesar, va mai organiza astfel de convoaie pentru ca oamenii să poată ajunge în siguranță acasă.

În urma codului portocaliu de viscol, mai multe drumuri din județele Constanța și Tulcea rămân închise. Șoseaua care leagă cele două județe ale Dobrogei a fost deschisă circulației începând cu ora 17.00, însă există restricții pentru autovehiculele mai grele de 7,5 tone.