​Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a reacționat, miercuri, după ce PSD și Pro România au anunțat că îl susțin pe rectorul Remus Pricopie pentru funcția de premier. „Ciolacu, pe Pricopie să îl votezi tu și Ponta. A organizat dezbaterea lui Iohannis în campanie”, a afirmat Pleșoianu, pe Facebook, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Ciolacu, pe Pricopie să-l votați premier tu și Ponta! Incredibil! Pricopie e cel care a organizat mizeria aia de -dezbatere- a lui Iohannis în campania pentru prezidențiale. Pricopie e cel pe care l-a decorat Werner imediat după realegere! Pricopie e cel care conduce Academia de Științe ale Securității Naționale, înființată și condusă înainte de George Maior! Pricopie e rectorul SNSPA, universitate care tocmai a fost invitată oficial de Soros în rețeaua sa! Pricopie a fost membru al comisiei care a decis că marele Coldea poate fi conferențiar. În această măreață calitate, Pricopie a zis așa: -Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experiență didactică de ani buni. A predat mulți ani la Academia Națională de Informații având calitatea de lector și cadru didactic asociat.-!”, a scris Pleșoianu, pe Facebook.

Deputatul PSD îl numește pe Marcel Ciolacu „academician al serviciilor” și „pro-securistan”.

„Ciolacu, acest "academician" al serviciilor, tocmai și-a bătut joc de toți oamenii care au votat azi demiterea lui Orban! Iată ce zice marele academician al serviciilor Marcel Ciolacu: "Pricopie, un pro-european și un pro-american"... Poate un pro-Securistan, ca și tine, ca și Ponta! #Grețos”, a adăugat Pleșoianu.

PSD și Pro România îl susțin pe rectorul Remus Pricopie pentru funcția de premier, a anunțat Marcel Ciolacu, miercuri, în Parlament.