Premierul demis Ludovic Orban a catalogat drept "o mojicie și o minciună nenorocită" atacul lui Victor Ponta, care l-a acuzat că a fost la "cură de dezalcoolizare". "Dar să spună unde am fost, la ce clinică de dezalcoolizare am fost, dacă vrea să îl mai creadă cineva", a declarat Orban, miercuri seară, la Digi 24.

HotNews.roFoto: Hotnews

Miercuri, în discursul său virulent din Parlament, la dezbaterea moțiunii de cenzură, premierul Ludovic Orban l-a acuzat de demagogie pe Victor Ponta, după criticile acestuia legate de ordonanța care permite ca spitalele private să poată accesa programe publice de sănătate. Orban a ținut să remarce că Ponta s-a operat la o clinică privată din Turcia, iar Ponta i-a dat ulterior replica: "Eu m-am operat de picior, nu am fost la o cură de dezalcoolizare".

Întrebat, miercuri seară, la Digi 24, despre acest atac, Ludovic Orban l-a catalogat drept "o mojicie și o minciună nenorocită care nu are în spate nimic".

"Asta arată nivelul de documentare a domnului Ponta și nivelul minciunii sale. Afirmația este o mojicie și o minciună nenorocită care nu are în spate nimic. Eu nu stau să mă dezvinovățesc (...) Ar trebui să spună la ce clinică de dezalcoolizare a fost, dacă vrea să îl mai creadă cineva. Eu am refuzat să îi dau un răspuns pentru că nu merită", a declarat premierul demis.