​​O profesoară de la Școala "Nichita Stănescu" din localitatea Ceptura din județul Prahova a fost înregistrată în timp ce a făcut o criză de nervi în fața elevilor, numindu-i “viermi”, "nesimțiți” și "mizerabili”. Înregistrarea cu profesoara a fost publicată de Observatorulph.

HotNews.roFoto: Hotnews

.

Imaginile au fost postate și pe Facebook, dar șterse în scurt timp, scrie Mediafax. Cel care a postat înregistrarea a spus că a fost realizată la Școala "Nichita Stănescu” din comuna Ceptura, județul Prahova.

În înregistrarea publicată de Observatorulph se poate auzi cum femeia țipă la copii în clasă și le spune că sunt "viermi”, "nesimțiți” sau "mizerabili”.

"Viermilor! În halul ăsta să vă purtați, mă, nesimțiților? Am venit doar să-mi țin orele și atât. (...) Sunteți niște mizerabili de clasa VII-a care habar nu aveți să scrieți și să citiți și să gândiți corect. (...) Mizerabililor. Mi-ați răspândit și toate testele”, țipă profesoara.

Criza de nervi a dascălului nu se oprește aici, ea afirmând că nu va veni ministrul „să vadă cum mă faceți pe mine curvă”.

"Ce credeai, că o să vină ministrul să vadă cum mă faceți pe mine curvă? Du-te dracu de dobitoc, măi prostule. Prostovanilor. Ați sărit pe aici, îmi faceți semne obscene”, se aude pe filmare.

Până la ora transmiterii acestei știri, niciun reprezentant al Inspectoratului Școlar Prahova nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere referitor la acest caz.