Părinții bărbatului din Brașov căzut de la etajul 10 al unui bloc cu fetița de cinci luni în brațe exclud varianta sinuciderii și spun că fiul lor era fericit, că nu știu să fi avut certuri în familie și că ar fi fost un accident, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu știm nimic. Suntem într-un punct în care nu știm nimic. Nu se certau. Erau fericiți, aveau doi copii”, a spus tatăl bărbatului decedat.

Mama bărbatului consideră că a fost un accident, petrecut când fiul ei ar fi vrut să deschidă geamul. "Eu așa cred (că a fost accident – n.r.). El era mereu cu fetița în brațe. O fi dat să deschidă geamul, să împingă plasa, nu știu”, a spus mama brașoveanului.

Întrebată de jurnaliști dacă nora a văzut accidentul, femeia a spus că aceasta le-a spus că era în altă cameră.

Bărbatul de 37 de ani și fetița lui au căzut joi dimineață de la etajul 10 al unui bloc din Brașov, iar în urma impactului cei doi au murit. În momentul producerii tragediei, în casă mai erau soția bărbatului și un alt copil de trei ani. Surse judiciare spun că femeia le-ar fi declarat anchetatorilor că ea și soțul ei nu s-au certat și nu știe ce s-a putut întâmpla.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, Vlad Teodorescu, a declarat că procurorii fac cercetări legate de comiterea a două infracțiuni, una dintre ele fiind omor comis asupra unui membru de familie, iar cealaltă ucidere din culpă.

"Avem mai multe piste și mai multe ipoteze de lucru pe care le verificăm”, a spus Vlad Teodorescu. Întrebat care sunt ipotezele verificate, Teodorescu a răspuns că nu poate răspunde întrucât „ar însemna să dezvălui din probatoriu”. Au fost audiate mai multe persoane și urmează ca procurorii să mai audieze și alți oameni, a adăugat procurorul.