Un incident violent s-a produs pe o stradă din orașul Galați. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu o bâtă în cap, iar polițiștii au aflat că este vorba despre un conflict între doi oameni ai străzii, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întreaga scenă a fost filmată de o cameră amplasată pe un bloc:

Incidentul a fost anunțat la numărul unic 112 de un trecător care a văzut scena de violență. Potrivit imaginilor, doi bărbați se ceartă pe stradă și unul dintre ei îl lovește cu bâta în cap pe celălalt. Victima cade pe carosabil, iar agresorul dispare între blocuri, nefiind încă identificat de polițiști.

Din primele cercetări, se pare că agresorul este tot o persoană fără adăpost.

„A fost un conflict spontan pe o stradă din oraș. Doi bărbați au fost implicați, unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu un obiect contondent în zona capului. Acesta a căzut și apoi a fost transportat la spital, este în comă indusă. Victima a fost identificată, este un bărbat de 48 de ani, persoană fără adăpost. Din primele cercetări, se pare că agresorul este tot o persoană fără adăpost. Intervenția a fost făcută în urma unui apel la 112, un bărbat a sunat și a anunțat ce s-a întâmplat. Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

La fața locului au intervenit echipaje de la Poliție, Jandarmerie și Ambulanță. Polițiștii au anunțat că încadrarea juridică a faptei se poate schimba în tentativă de omor dacă expertiza medico-legală va stabili că loviturile primite de victimă au fost de natură să îi pună viața în pericol.