O aeronava a companiei Ryanair a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12 după ce a survolat o oră Bucureștiul. Avionul își amânase decolarea cu trei ore, transmite Mediafax. Un clip video postat pe Facebook arată că în avion erau degajări importante de fum.

Aeronava RyanairFoto: Ryanair

UPDATE 13.34 Potrivit site-ului de specialitate boardingpass.ro, avionul în cauză a fost timp de o lună la mentenanță la Romaero însă în decursul zilei de luni, 20 ianuarie, a fost mutat de la Băneasa pe aeroportul Henri Coandă. Transferul de pe un aeroport pe altul a fost făcut abia după ce avionul a efectuat câteva zboruri de test.

Un avion Ryanair a decolat la 10:56 spre Londra, decolarea fiind programată inițial la 6:40. După decolare a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12:11 pe Otopeni, după ce a survolat spațiul aerian din apropierea Bucureștiului pentru a consuma combustibil. În aeronavă se aflau 169 de pasageri, potrivit informațiilor Mediafax.

Un pasager a postat pe pagina sa de Facebook, că în timpul survolării, în avion au fost emanații de fum. Acesta a acuzat și că în cele trei ore de așteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului.