Poliția Sibiu cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea șoferului care a lovit cu mașina o fetiță de 11 ani aflată pe o trecere de pietoni din Mediaș. Șoferul a oprit doar pentru câteva momente, plecând apoi de la locul accidentului.

Accident MediasFoto: Captura Facebook

Vineri, în jurul orei 21,20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroșată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu – Mediaș, persoana aflată la volanul mașinii continuându-și deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului, potrivit polițiștilor.

Minora era însoțită de sora sa în vârstă de 8 ani. Cele două fete au plecat acasă, iar în jurul orei 21,35, părinții fetelor au sunat la 112 și au solicitat intervenția unui echipaj medical. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș, fără a necesita internarea.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mediaș au efectuat verificări și au vizualizat înregistrările camerelor de luat vederi existente în zonă, însă, până în prezent, autoturismul și persoana aflată la volan nu au putut fi identificate.

”În acest context, solicităm sprijinul cetățenilor care pot oferi detalii cu privire la autovehiculul implicat și la persoana aflată la volan. Cei care dețin informații ce pot conduce la identificarea autovehicului și conducătorului sau conducătoarei auto sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Mediaș, telefon 0269/841.212”, scrie Poliția Sibiu pe pagina de Facebook a instituției.