Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în cărți pentru a candida din partea PNL la Primăria Capitalei, a publicat, luni, pe Facebook, o fotografie în care sunt capturi ale unor titluri apărute în presă despre Gabriela Firea care amenință că va da în judecată diverși politicieni sau jurnaliști. "Nu ar fi mai bine să înființeze Gabriela Firea o companie municipală de amenințat cu datul în judecată?", este mesajul care însoțește colajul foto.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu ar fi mai „bine” să înființeze Gabriela Firea o companie municipală de amenințat cu datul în judecată? Oricum amenință de trei ori pe zi. Treabă când o face? Bucureștiul n-are nevoie de circ. Are serioasă nevoie de soluții (multe spuse în spațiul public) și de făcut treabă. De dimineață până seara”, scrie Violeta Alexandru pe Facebook.

Ea a atașat și un colaj cu capturi ale unor titluri apărute în presă în care Gabriela Firea amenința că va da în judecată politicieni sau jurnaliști.

Gabriela Firea a amenințat, iar în unele cazuri chiar a chemat în instanță politicieni sau jurnaliști. Cele mai recente cazuri în care Firea a spus că va face plângere penală îi vizează pe ministrul Mediului, Costel Alexe, și pe europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.