Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, atacă din nou Guvernul Orban, susținând că nu sunt bani pentru nimic în guvernarea PNL, dar sunt "bani mulți, mulți pentru alegeri - anticipate, două-trei-șapte tururi".

HotNews.roFoto: Hotnews

Firea vorbește într-un mesaj postat pe Facebook despre promisiunile deșarte ale PNL și are un avertisment pentru Guvern, citând din Confucius:

  • "Asta da veste rea pentru români! Unde s-au dus toate promisiunile deșarte? Unde sunt autostrăzile, spitalele, școlile construite? Nu sunt bani pentru nimic, în guvernarea PNL! Nici pentru alocații mărite, nici pentru majorarea punctului de pensie, nici pentru investiții. Se împrumută zilnic Finanțele. Dacă nu au găsit “gaura metaforică în contabilitate”, atunci o fac ei. Să lase ceva în urmă când vor pleca!
  • Avem, însă, bani, mulți, mulți, pentru alegeri: anticipate, două-trei-șapte tururi! Cât mai multe și mai dese, cu atât mai bine, cred ei. Din dorința de a se răzbuna pe noi, sfârșesc prin a se răzbuna pe popor și chiar pe proprii lor colegi!
  • Toate aceste cheltuieli anunțate sunt bani luați de la români și aruncați pe ambiții politice și trufii de moment. Țineți minte aceste cuvinte : “înainte să apuci pe calea răzbunării, săpa două morminte”. Știa Confucius ce știa! Se aplică perfect acum!".