Patru copii au murit la Timișoara arşi de vii, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui incendiu izbucnit în locuința lor. Părinţii nu erau acasă, iar din casă a reușit să iasă doar fratele lor, un adolescent de 14 ani, transmite Mediafax.

Incendiu TimisoaraFoto: Captura YouTube

Potrivit ISU Timiș, pompierii au fost chemați pentru lichidarea unui incendiu la o casă cu 2 apartamente pe strada Memorandului din Timișoara.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum. În cele 2 apartamente locuiau 9 persoane, 4 adulți și 5 copii.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 3 adulți și un adolescent de 14 ani au fost duși la spital, iar un adult a primit îngrijiri la fața locului, însă a refuzat transportul la spital.

Echipele de căutare - salvare au căutat victime după stingerea flăcărilor și au găsit patru copii arși de vii. Surse locale spun că cel mai mic dintre aceștia avea doar 4 luni și că părinţii nu erau acasă. Din casă a reușit să iasă doar adolescentul de 14 ani.

Prima ipoteză este că focul a izbucnit de la sobă.

O vecină a spus, după tragedie, că făcuse plângere la Protecția Copilului pentru că minorii erau lăsați singuri acasă.