Două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în urma unui accident rutier produs miercuri seara pe DN 5C între un autoturism şi un microbuz, informează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Un număr de 13 pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Giurgiu cu o autospecială de transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD, o maşină de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cinci ambulanţe au intervenit miercuri pe DN 5C în urma unui accident între un autoturism şi un microbuz. De asemenea, la locul accidentului au ajuns cinci ambulanţe din cadrul SAJ Giurgiu. În microbuz se aflau 12 persoane, una dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale, iar în autoturism se aflau trei persoane, care au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Două dintre victime, o tânără de 19 ani şi un tânăr de 20 de ani, din comuna Cervenia, judeţul Teleorman, au fost preluate de echipajele SAJ Giurgiu şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

„Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Cervenia, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 5C, la intrare în localitatea Găujani, judeţul Giurgiu, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, intrând în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 53 de ani din Zimnicea”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.