Sicriul cu trupul neînsufleţit al jurnalistei Cristina Ţopescu va fi depus miercuri, la ora 14.00, la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu) din Capitală.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cristina Țopescu va fi incinerată. Conform unui comunicat al TVR, ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

Miercuri seară, de la ora 22.30, TVR a programat o ediție specială "In memoriam Cristina Țopescu" - un colaj de secvențe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum "Duelul Vedetelor" și celebrele Revelioane ale anilor ‘90, la care cunoscuta jurnalistă a participat, în calitate de vedetă TVR.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. Ea a murit în urmă cu aproximativ două săptămâni. În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacție.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebrul comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, iar în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta "Focus", principala emisiune de știri a televiziunii. Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.