Vânzătoarele unui magazin de haine din Alexandria au lovit și umilit o fată de 14 ani, după ce au prins-o că încerca să fure mai multe perechi de pantaloni. Fata a fost desenată pe față cu un marker, a fost dezbrăcată în lenjerie intimă și dată afară din magazin, scrie Liber în Teleorman.

HotNews.roFoto: Hotnews

Scena a fost filmată de o altă vânzătoare, iar imaginile au ajuns pe Facebook.

Fata, care ar avea 14 ani, după cum spune în filmare, a încercat să fure mai multe perechi de pantaloni, pe care le-a îmbrăcat una peste cealaltă, dar a fost prinsă de vânzătoare. Adolescenta era însoțită de o altă fată, de aproximativ aceeași vârstă.

Adolescenta care a încercat să fure pantalonii a fost lovită, desenată pe față cu un marker, și în cele din urmă a fost scoasă în stradă în lenjerie intimă. Vânzătoarea a mâzgălit-o pe față și pe prietena fetei.

Filmarea a ajuns la Poliția Teleorman, care încearcă acum să le identifice din imagini pe cele două fete, după ce au fost deja la magazin și au stat de vorbă cu angajatele.

"Polițiștii din cadrul Poliției Alexandria efectuează acum cercetări pe marginea conținutului acestei filmări și s-a sesizat din oficiu atât cu privire la fapta celor două minore, cât și cu privire la comportamentul vânzătoarelor", a declarat Daniela Pășu, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, citată de Mediafax.

Angajatele magazinului sunt cercetate pentru tulburarea liniștii publice și lovire.

Imaginile au ajuns și la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, iar directorul Mugurel Putineanu susține că a trimis angajați ai instituției la magazinul din centrul Alexandriei, pentru a lămuri lucrurile la fața locului.