Un tren din sudul Rusiei a avut întârzieri de aproape o oră din cauza unei cămile care și-a făcut apariția în fața trenului, continuându-și drumul la galop, pe șine, netulburată de semnalele insistente ale mecaniculului de locomotivă. Înregistrarea video a incidentului amuzant a devenit virală pe rețele sociale, scrie The Moscow Times.

Camila pe sina de tren, in Rusia Foto: Captura

Înregistrarea video distribuită masiv pe rețele sociale arată cum animalul aleargă pe șina de tren, fără să aibă nici cea mai mică reacție la avertisementele sonore insistente ale mecanicului de tren. “A alergat cu 22 de km la oră, acum aleargă cu 13 km la oră”, se aude comentând mecanicul de locotmotivă, pe înregistrare. “E pe punctul de a se prăbuși și a cădea pe șine„, mai spune el.

Înregistrarea datează din 5 ianuarie, iar incidentul a avut loc lângă granița cu Kazakhstan. Reprezentanții companiei feroviare susțin că astfel de cazuri de animale rătăcite pe șinele de tren s-au înmulțit și prezintă riscuri atât pentru pasagerii trenurilor, cât și pentru echipajul acestora.