Polițiștii Capitalei au efectuat, vineri, o razie în centrul Bucureștiului și au depistat 31 de persoane care cereau ilegal taxă pentru locurile de parcare. În urma acțiunii, au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 5.000 lei, transmite Mediafax.

Parcagiu BucurestiFoto: Captura YouTube

Vineri, în intervalul orar 10.00-14.00, polițiști din cadrul Poliţiei Sectorului 1 au organizat o acțiune pentru depistarea celor care solicită ilegal taxă pentru locurile de parcare, într-o zonă centrală a Capitalei.

„În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.200 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, fiind depistate 31 de persoane care ofereau locuri de parcare în mod ilegal”, se arată într-o informare transmisă de Poliția Capitalei.

Polițiștii solicită cetățenilor să nu mai încurajeze acest fenomen și să nu mai ofere bani acestor persoane care oferă în mod ilegal locuri de parcare.