Un agent din cadrul Poliției Târgu-Jiu, județul Gorj, a fost ridicat de polițiștii de la Investigații Criminale și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, după ce în cazul său a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt în Germania, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Procurorii din județul Dolj cer, sâmbătă, Curții de Apel Craiova să se pronunţe cu privire la punerea în executare a unui mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania pe numele unui agent din cadrul Poliției Târgu-Jiu.

Bărbatul de 35 de ani a fost ridicat, vineri seara, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

„Polițiștii SIC au pus în executare un mandat european de arestare, pe numele unui bărbat de 35 de ani, din Târgu-Jiu", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Surse judiciare au precizat că polițistul ar fi declarat că este o neînțelegere și că va dovedi că nu are nicio legătură cu acest caz.

Polițistul nu a avut până acum niciun fel de probleme la serviciu.