Doi paznici de vânătoare au fost bătuţi, pe un fond de vânătoare din județul Dolj, de mai mulţi tineri suspectaţi de braconaj. Unul dintre agresori a furat o armă de vânătoare, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliţiei Dolj, doi paznici de vânătoare, însoţiţi de încă un bărbat, au fost bătuţi, miercuri, de un grup de patru tineri.

Paznicii de vânătoare au fost atacaţi în timp ce patrulau pe fondul de vânătoare 58 din comuna Vela.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, spune că agresorii ar fi patru tineri aflați la braconaj pe fondul de vânătoare.

De asemenea, unul dintre agresori a vandalizat şi maşina paznicilor, de unde a furat o armă de vânătoare.

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au identificat persoanele implicate în conflict şi au început cercetările. În timpul altercaţiei ar fi fost provocate avarii şi autoturismului folosit de cei 3 bărbaţi, iar unuia dintre aceştia, paznic de vânătoare, i-ar fi fost sustrasă arma de serviciu, care se afla în autoturism, fără muniţie. Arma a fost recuperată de poliţişti de la unul dintre cei 4 tineri, care a precizat că ar fi luat-o din maşină pentru a nu fi utilizată în timpul altercaţiei”, a declarat Cosmin Grădinaru.

Paznicii de vânătoare și bărbatul care îi însoțea au ajuns la spital cu mai multe răni, fiind internați.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, cei patru tineri sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.