Site-ul Consiliului Judeţean Mehedinţi a fost ţinta unui atac informatic. Pagina oficială a instituţiei este nefuncţională, iar reprezentanţii Consiliului Judeţean spun că au făcut plângere la DIICOT.

HotNews.roFoto: Hotnews

Atacul hackerilor ar fi avut loc la finalul lui 2019, potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, care au făcut publică situaţia abia luni, scrie Mediafax.

Pagina este încă nefuncţională, iar reprezentanţii CJ Mehedinţi spun că au sesizat DIICOT, iar cercetările procurorilor sunt în curs.

"Așa cum probabil ați observat, de o perioadă bună de timp, site-ul Consiliului Județean Mehedinți nu mai poate fi accesat, după ce a fost ținta unui atac informatic. Incidentul a fost raportat la DIICOT, cercetările sunt în curs, iar procurorii urmează să stabilească cine sunt hackerii care au recurs la acest gest. Din nefericire, comunicarea cu cei care accesau site-ul instituției noastre va fi îngreunată pentru o perioadă de timp nedeterminată, fiind nevoie de reconstruirea site-ului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean Mehedinţi, într-o postare pe pagina de Facebook.