O pensionară din Satu Mare a revendicat, luni, un premiu în valoare de peste 4,8 milioane euro câştigat la extragerea Loto din ajunul Crăciunului. Este cel mai mare premiu câştigat la Loto 6/49 în 2019.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unui comunicat al Loteriei Române, o pensionară din Satu Mare este câştigătoarea marelui premiu în valoare de peste 4,8 milioane euro la tragerea Loto 6/49 din 22 decembrie, fiind cel mai mare premiu câştigat în 2019. Luni, femeia a mers la sediul central al Loteriei. Ea este din Satu Mare, are în jur de 60 de ani şi este pensionară.

"După cum ne-a declarat, joacă de peste 10 ani la Loto 6/49, întotdeauna aceleaşi numere şi o singură variantă simplă. Pentru tragerea Loto 6/49 din 22 decembrie 2019 a ales însă să joace diferit: a schimbat două dintre numerele pe care le juca constant şi a jucat două variante simple în loc de una", spune sursa citată.

Femeia a mai câştigat la Loto 6/49, dar numai premii mici, de categoria a IV-a. Ea a aflat că este marea câştigătoare urmărind tragerile loto în direct la televizor.

Femeia nu a dorit să-şi facă publică identitatea.