Un șofer și un vatman s-au șicanat în trafic, primul dintre aceștia blocând linia de tramvai, iar al doilea intrând cu vehiculul Societății de Transport București în autoturism, potrivit Mediafax. În urma accidentului, șoferul a rămas fără permis și a fost amendat cu 2.230 de lei, iar vatmanul este cercetat disciplinar.

Tramvai vs BMWFoto: Captura YouTube

Șicanele din trafic au fost filmate cu o cameră montată pe tramvaiul Societății de Transport București (STB). În imagini se vede cum șoferul unui autoturism de lux frânează brusc în fața tramvaiului și pornește din nou, iar în tot acest timp este claxonat de vatman. În cele din urmă, vatmanul acelerează și întră direct în bara din spate a mașinii.

Imaginile au apărut în mediul online.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, au precizat pentru Mediafax oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile.

În paralel, superiorii vatmanului fac cercetări cu privire la comportamentul acestuia, urmând să ia măsurile ce se impun în acest caz.