Judecătoria Sectorului 1 a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 44 de ani reţinut, duminică, sub bănuiala că a ucis un câine, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

În urma cercetărilor efectuate, la data de 4 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârşirea faptei. Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore şi prezentată magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, informează, duminică, Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 s-au sesizat din oficiu după ce vineri au descoperit un câine spânzurat de ţeava de gaze a unui imobil din Sectorul 1.

"Pe 3 ianuarie 2020, în jurul orelor 12,00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o ţeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1", arată, într-un comunicat, Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic şi Sănătate pentru Animale. Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept.