Circulația se desfășoară în condiții de iarnă duminică dimineață pe A1, pe tronsoanele Sibiu - Deva și Deva- Nădlac, unde ninge puternic, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române. La această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca efect al ninsorilor sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Infotrafic, pe autostrada A1 Sibiu - Deva se circulă în condiții de iarnă, în special pe tronsonul kilometric 238 (Sibiu) - 292 (Cunța, județul Alba), unde ninge abundent. Ninge și între kilometrii 292 (Cunța, județul Alba) și 412 (Holdea, județul Hunedoara), însă fără depuneri pe partea carosabilă. Traficul este redus și se acționează pentru deszăpezire.

Pe autostrada A1 Deva - Nădlac, în zona kilometrului 467 (Buziaș, județul Timiș) carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă și se acționează cu material antiderapant. Traficul este redus la intrarea în țară și moderat către ieșire.

Pe autostrada A3 București –-Ploiești traficul este redus, carosabilul fiind uscat. Și pe DN1 București - Brașov și DN 1A Brașov – Ploiești, în județele Prahova și Brașov, valorile de trafic sunt reduse la această oră, carosabilul fiind umed.

Pe DN7, în județul Argeș carosabilul este umed, iar valorile de trafic sunt reduse, pe raza județului Vâlcea carosabilul este uscat și valorile de trafic sunt reduse, în timp ce pe raza județului Sibiu ninge la această oră și se acționează cu material antiderapant, valorile de trafic fiind reduse.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare Cod galben de ninsori şi viscol, valabilă până luni dimineaţa, în zone montane, la peste 1.700 de metri altitudine, respectiv o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului ce vizează judeţe din zona Moldovei, începând de duminică dimineaţă.