Candidatul PMP la Primăria Capitalei Teodor Paleologu spune că îl va susține pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria București, dacă nu se va reveni la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Toader PaleologuFoto: Hotnews

”Pe Nicușor Dan, așa cum am zis și în trecut”, a declarat Theodor Paleologu într-un clip pe pagina sa de Facebook. El fusese întrebat pe cine susține la Primăria Generală a Capitalei, în condițiile în care partidele de dreapta trebuie să susțină un candidat comun.

”Această situație trebuie luată în vedere mai cu seamă dacă nu se revine la alegerea primarilor în două tururi. Premierul și președintele au promis acest lucru. Să vedem dacă vor reuși și vor vrea să se țină de promisiune. Dacă primarii vor fi aleși în continuare într-un singur tur va trebui să avem din start un candidat unic în București și opțiunea mea în acest moment este Nicușor Dan. E drept că exista diferite sondaje, e drept că numele meu este vehiculat și spre suprinderea mea stau foarte bine în aceste sondaje”, a ținut să mai precizeze Paleologu, citat de Mediafax.

Fostul prezidențiabil al PMP Theodor Paleologu va fi candidatul partidului și la Primăria Capitalei, la alegerile de anul viitor, iar liderul formațiunii Eugen Tomac va candida pentru Primăria Sectorului 1, a anunțat la începutul lunii decembrie Traian Băsescu.

"Văd că partidele s-au apucat să își facă liste și astăzi la partid Tomac a luat o decizie cu privire la candidați. Din partea PMP, care are peste 10%, în București o să fie Theodor Paleologu la Primăria Capitalei, Eugen Tomac la Sector 1, Mihail Neamțu la Sectorul 2, Ioana Constantin la Sectorul 3, Ștefănel Marian la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5 și Ștefan Florescu la Sectorul 6. Sunt oameni care au crescut și sunt convins că vor face performanță”, a spus Traian Băsescu, la România TV.