Șase persoane, implicate în scandalul de Revelion din restaurantul unui hotel din Baia Mare, au fost reținute pentru 24 de ore, joi, de polițiști, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unui comunicat al IPJ Maramureș transmis, joi, în altercația produsă în noaptea de Revelion într-un restaurant din Baia Mare au fost implicați șapte bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 52 de ani, dar unul dintre aceștia a rămas internat în spital pentru investigații medicale.

„Activitățile de cercetare și documentare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au dus la identificarea a șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 52 de ani, implicați în altercație. Doi dintre aceștia au depus plângere sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Datorită leziunilor suferite, unul dintre ei, în vârstă de 37 de ani, a rămas internat la spital pentru investigații medicale. În baza probatoriului administrat de polițiști, față de ceilalți șase bărbați a fost dispusă joi măsura reținerii pentru 24 de ore”, se arată în comunicat.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare. În urma scandalului din timpul petrecerii de Revelion din restaurantul din Baia Mare, trei bărbați au fost duși la spital, miercuri dimineața.

Mai multe echipaje de poliție au intervenit pentru aplanarea conflictului. Surse judiciare au precizat că scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool.

Reprezentanții Ambulanței Maramureș au spus că doi dintre răniți prezentau traumatisme cranio-faciale, iar a treia victimă a fost rănită la o mână.