Un bărbat suspectat de trafic de droguri de mare risc a fost reţinut de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), după ce într-un apartament din Brașov închiriat în regim hotelier au fost găsite droguri în valoare de aproximativ 60.000 de euro.

droguriFoto: Politia Romana

Potrivit unui comunicat transmis luni de DIICOT, în 28 decembrie proprietarul apartamentului a anunțat anchetatorii că în dormitorul locuinţei a găsit mai multe pungi ambalate care conţineau comprimate de culoare roz şi prafuri sau substanţă solidă de culoare albă ori brun deschis.

Procurorii au găsit şi ridicat din imobilul închiriat turiștilor 135 de grame de cocaină, 600 de grame MDMA cristal pulbere, 2.136 de pastile MDMA şi 100 grame ketamină, produse stupefiante pe care bărbatul reținut urma să le vândă în Braşov. Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 60.000 euro.

Bărbatul reținut în acest caz a fost arestat preventiv de magistraţii Tribunalului Braşov, care au emis pe numele acestuia mandat pentru 30 de zile.