Serviciul Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei a început o anchetă în cazul femeii care a fost arsă în sala de operații de la Spitalul Floreasca. Până în prezent, nu a fost depusă nicio plângere, transmite Poliția Capitalei, citată de Mediafax.

PolitieFoto: Facebook

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la o pacientă internată într-un spital din București, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei a declanșat verificări cu privire la aspectele semnalate în mass media”, transmite Poliția Capitalei.

Până la acest moment nu a fost identificată vreo plângere cu privire la această situație, a mai precizat sursa citată.

O pacientă a fost arsă pe masa de operații la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce un chirurg ar fi greșit substanțele de dezinfecție, iar la contactul cu electrocauterul, pielea femeii a luat foc, spune Emanuel Ungureanu. Ministrul Sănătății anunță că a trimis inspectori în control.

CITEȘTE ȘI: Incident grav la Spitalul Floreasca. O pacientă, în stare critică după ce a fost arsă pe masa de operație / „În sală, era fum și foc. Pacienta era în flăcări” / Ministerul Sănătății face o anchetă