Executivul a adoptat, vineri seara, un proiect de hotărâre care reaprobă indicatorii tehnico-economici pentru lucrările de consolidare și reabilitare la Sanatoriul Medical Militar „Regele Ferdinand I” din cazarma 3465 Herculane, conform Mediafax .

Sanatoriul Regele FerdinandFoto: Hotnews

Proiect de hotărâre vizează reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Lucrări de consolidare şi reabilitare la Sanatoriul Medical Militar «Regele Ferdinand I - Hotel» din cazarma 3465 Herculane”.

„Se reaprobă indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Lucrări de consolidare şi reabilitare la Sanatoriul Medical Militar „Regele Ferdinand I - Hotel” din cazarma 3465 Herculane”, prevăzuţi în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre”, potrivit documentului aprobat, vineri, de Executiv.

Finanțarea proiectului va fi făcută din bani publici, prin bugetul Ministerului Apărării Naționale (MaPN), „în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, precum şi din alte surse legal constituite, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii”.

De asemenea, Ministerul Apărării Naționale răspunde de modul în care vor fi utilizate sumele, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.