Secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitală pentru mai multe investigații, după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în județul Argeș. În urma accidentului, o persoană a murit, transmite Mediafax.

Accident ChitoiuFoto: ISU Arges

Surse medicale au precizat că Daniel Chițoiu este adus la Spitalul Floreasca din Capitală unde va fi supus mai multor analize (tomograf, radiografie), după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc joi în județul Argeș. Secretarul general al ALDE are trei coaste rupte, au precizat aceleași surse.

Secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, a fost implicat în accidentul produs joi pe DN7, Pitești-Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești, județul Argeș, susțin surse din rândul anchetatorilor.

Potrivit acestora, el era la volanul unui autoturism, singur în mașină. În urma impactului, o persoană a murit și alte două au fost rănite.

Reprezentanții IPJ Argeș susțin că în accident au fost implicate două mașini, una condusă de un bărbat de 82 de ani și alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani.