Doi frați din Arad au ajuns la spital, după o plimbare cu ATV-urile în prima zi de Crăciun în comuna Arieșeni, județul Alba. Cei doi au fost loviți cu parul de doi bărbați care susțineau că tinerii au intrat pe o proprietate privată, potrivit Mediafax.

ATV rasturnatFoto: Captura video

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Unul dintre tinerii agresați a povestit tot ce s-a întâmplat pe contul său de Instagram. Acesta susține că, împreună cu fratele său și iubitele lor, au închiriat două ATV-uri și, în timp ce se plimbau, accesul le-a fost blocat într-o zonă care ar fi proprietate privată, dar care nu era semnalizată.

View this post on Instagram

Nu vorbim aici despre oameni , vorbim despre viceprimarul arieseniului ,cel ce sta in mașina și îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dansul sparge Atv urile ,blonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercație fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace. Tin sa enționez atât ,sechestrare ,Amenințare cu moartea ,lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal(fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important ,motivul fiind tentativa de viol ,pentru ca alt motiv de a leșina iubiți unor fete și a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic , te poți crede cine vrei dar nu uita ca ești un om !

A post shared by Pustea Emanuel (@emipustea) on

„Nu era niciun gard, absolut nimic de felul ăsta. Pe unde am intrat noi, ni s-a blocat accesul să ieșim afară de un Jepp din care s-a coborât un om, a luat de jos un par de vreo 10 cm grosime, la vreo 4 metri și a început să ne amenințe. La scurt timp după chestia asta, fratele meu a încercat să le explice cum stă situația și să ne lase să plecăm că nu am greșit cu absolut nimic și că ne pare rău, dar când să plecăm ne-au spus că nu plecăm nicăieri, agresându-le pe iubitele noastre și așa mai departe. Ce am aflat concret este că dânsul este fratele viceprimarului din Arieșeni, ceea ce mi se pare un lucru foarte nepotrivit. Și el, la rândul lui s-a coborât din mașină și a început să ne lovească. (...) Am luat un par după cap, am picat, fratele meu a încercat să mă ridice, la rândul lui și el somn după mine. Nu știu ce s-a întâmplat din acele momente, am văzut doar că iubitele noastre nu au fost lăsate să plece nicicum de pe așa zisa proprietate privată", a povestit tânărul.

Polițiștii au fost sesizați de unul dintre bărbații din Arieșeni, care a spus că pe proprietatea familiei au intrat mai multe ATV-uri. „Când au ajuns colegii acolo au constat faptul că avusese loc un conflict între două persoane din Arieșeni și doi tineri din Arad, care erau cu ATV-urile în zona respectivă, s-au agresat reciproc și și-au adresat amenințări, iar două ATV-uri erau avariate. Cert este că a avut loc o altercație, în urma căreia cele două persoane din Arad au fost și transportate la spital și investigate medical. La noi au fost depuse plângeri de către toate persoanele implicate și de către societatea care deține ATV-urile", a declarat, pentru MEDIAFAX, Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Polițiștii fac cercetări într-un dosar de loviri și alte violențe, distrugere și amenințare.