Președintele Klaus Iohannis a transmis românilor să petreacă sărbătorile de iarnă în spiritul compasiunii și solidarității. La rândul său, Ludovic Orban i-a îndemnat pe români să își păstreze zilnic dorința de a face bine, potrivit Mediafax.

IohannisFoto: Presidency.ro

„Sărbătoarea Nașterii Domnului ne aduce pe toți mai aproape. Să ne reîncărcăm, așadar, cu bucuria de a fi împreună, uniți prin profunzimea compasiunii, solidarității și generozității față de ceilalți. În spiritul Sfintelor Sărbători, să ne regăsim credința în puterea de a fi mai buni în fiecare zi. Dragii mei, vă urez un Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla!”, a afirmat Klaus Iohannis, într-un mesaj video, marți, potrivit Administrației Prezidențiale.

Șeful Executivului a îndemnat și el la unitate în rândul societății și a transmis românilor să aibă sărbători cu liniște, oriunde s-ar afla.

„Spiritul Crăciunului, colindele și tradițiile ne bucură din nou sufletul și renasc dorința de a oferi, la rândul nostru, bucurie. Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos are puterea binecuvântată de a ne face mai buni, mai empatici și mai solidari. Să păstrăm în fiecare zi dorința de a face bine și să ne regăsim coeziunea de care avem nevoie la nivel de societate. Sărbători cu liniște, belșug, bucurii și iubire, dragi români, oriunde vă aflați! Crăciun fericit!”, a declarat Ludovic Orban, printr-un comunicat de presă al Guvernului.