Pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă dimineaţa, să intervină într-un bloc cu patru etaje din Ploieşti, unde o persoană a sesizat un miros înţepător, informează ISU Prahova, relatează Agerpres. Blocul a fost evacuat, relatează Mediafax. La scurt timp, au putut să se întoarcă în case, pentru că nu au fost identificate substanțe periculoase.

UPDATE ISU Prahova a anunțat că echipa de cercetare chimică, biologică, nucleară a făcut măsurătorile, stabilind că aerul are o calitate normală. „Nu au fost identificate substanțe periculoase. Locatarii pot intra în siguranță în locuințe”, spun pompierii.

Un bloc a fost evacuat după ce o persoană a sesizat un miros înțepător.

"Pompierii prahoveni sunt solicitaţi să intervină ca urmare a unui apel care indică un miros înţepător la un bloc de locuinţe cu patru etaje situat în Piaţa Victoriei din municipiul Ploieşti. La faţa locului au fost mobilizate un echipaj de stingere, o autoscară mecanică şi a fost solicitată de la USISU (Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă n.r.) o autospecială CBRN (Cercetare Bacteriologică, Radiologică şi Nucleară n.r.) pentru a efectua măsurători", precizează reprezentanţii ISU Prahova.

Pompierii nu au informaţii, în acest moment, despre cauza mirosului înţepător din blocul respectiv.