Pompierii intervin pentru a stinge un incendiu produs la un depozit de pe Șoseaua Fundeni din Capitală. Depozitul are o suprafață de aproximativ 400 mp, iar în zonă sunt degajări mari de fum, informează ISU București-Ilfov, potrivit Mediafax.

Incendiu in FundeniFoto: Captura Mediafax

UPDATE: 23:20 Pompierii anunță că nu mai este niciun pericol, iar cetatenii din zonă să fie linistiți fiindcă incendiul nu se mai extinde. La fața locului au mai rămas două autospeciale. Focul a izbucnit la un autoservice și fumul s-a degajat de la anvelopele din service. In apropierea service-ului este și un depozit de materiale de construcție

UPDATE Autoritățile au emis și un mesaj Ro Alert în care avertizeaza populația și conducătorii auto să evite zona.

Echipajele ISU intervin, la ora transmiterii știrii, pe Șoseaua Fundeni din Capitală pentru a stinge un incendiu produs la un depozit ce are o suprafață de 400 mp.

În interiorul depozitului sunt autoturisme, suprafața afectată fiind de 500 metri pătrați, precizează sursa citată.

Sursa menționată mai anunță că posibilitatea de alimentare cu apă din rețeaua de hidranți este redusă. Drept urmare, vor fi trimise și motopompe și este posibil ca alimentarea să fie făcută și din lac.

Potrivit ISU București-Ilfov, există posibilitatea ca flăcările să se extindă, deoarece în exteriorul halei sunt și alte spații de depozitare.

La intervenție au fost mobilizate 12 autospeciale de stingere, Detașamentul Special de Salvatori, 2 echipaje SMURD și unul de descarcerare, potrivit Mediafax..

Sunt degajări mari de fum în zonă.

sursă video: Mediafax