Bărbatul împușcat de poliție în cap, miercuri, la Constanța, după ce mașina în care se afla nu a oprit la semnalele agenților, a murit joi la spital.

Incident CorbuFoto: Captura Ziua de Constanta

Potrivit reprezentanților spitalului, bărbatul de 32 de ani a murit joi dimineață la spital, transmite Mediafax.

IPJ Constanța informa miercuri că polițiștii din Năvodari au încercat să oprească, în jurul orei 4:20, o mașină care avea parbrizul spart. Pentru că nu a oprit la semnalul ofițerilor, polițiștii au plecat în urmărirea mașinii și au tras trei focuri de avertisment în plan vertical. Mașina și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona Usas), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe șofer, să oprească, însă acesta nu s-a conformat. Polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturism, care încerca să întoarcă pentru a-și asigura scăparea.

„În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat în mod intenționat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă în autospeciala de poliție”, se arăta în informarea IPJ Constanța.

Apoi, la intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, două persoane fugind de la fața locului. Polițiștii au găsit pe bancheta din spate a mașinii un bărbat inconștient, împușcat în cap. Bărbatul a fost intubat și transportat în comă la spital.