Pedepse cu închisoarea mai mari cu până la 10 ani pentru deținerea sau vânzarea drogurilor / Infracțiune și deținerea de substanțe psihoactive pentru consum propriu

de MH     HotNews.ro
Miercuri, 18 decembrie 2019, 19:18 Actualitate | Esenţial


droguri
Foto: Politia Romana
Pedepsele cu închisoarea pentru deținerea sau vânzarea drogurilor sunt majorate cu până la 10 ani, legea în vigoare prevăzând pedepse cu închisoarea până la șapte ani. De asemenea, incriminată este și "deținerea de substanțe psihoactive, fără drept, în scop de consum propriu", pedeapsa ajungând până la doi ani de închisoare, potrivit unui proiect de lege al USR adoptat miercuri de către deputați.

Inițiativa legislativă modifică și completează Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri și Legea nr. 194/2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de acte normative în vigoare, și a fost adoptată cu 294 de voturi "pentru”.

Ce prevede proiectul:
 • Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi. În legea în vigoare se prevăd pedepse de la 2 la 7 ani.
 • Introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi, faţă de pedeapsa de 3 la 10 ani, cum este în prezent.
 • Dacă faptele privesc droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 ani şi interzicerea unor drepturi. În prezent, pedeapsa în acest caz este este închisoare de la 7 la 15 ani.
 • Dacă faptele au avut ca urmare moartea victimei, pedeapsa este închisoarea de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi, faţă de închisoarea de la 10 la 20 de ani, cum este în prezent.
 • Fapta persoanei care, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile prezentei legi, efectuează, fără drept, operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă. În legea în vigoare, pedeapsa cu închisoare în acest caz este de la 6 luni la 3 ani sau amendă.
 • Bunurile şi mijloacele folosite la fabricarea ilicită a drogurilor pot fi folosite în scop didactic, prin punerea lor la dispoziţia unităţilor de pregătire a organelor de aplicare a legii sau prin folosirea lor în campanii de conştientizare a riscurilor asociate consumului de droguri.
 • A fost majorată pedeapsa în cazul efectuării fără drept şi fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii de operaţiuni cu produse despre care trebuia sau putea să se prevadă că sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Astfel, pedeapsa cu închisoarea va fi de la 1 la 5 ani, faţă de 3 luni - 2 ani sau amendă, cum este acum.
 • Deţinerea de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept, în scop de consum propriu, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. În prezent nu este incriminată deţinerea de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept, în scop de consum propriu.
 • Fapta persoanei care, cu intenţie, efectuează fără drept operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzând sau disimulând că acestea sunt produse autorizate potrivit legii sau a căror comercializare este permisă de lege, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă. În prezent, pedepsele sunt de la unul la 5 ani.
 • Şi în cazul publicităţii făcute oricăror produse "pretinzând în mod credibil că prin consum acestea produc efecte psihoactive" a fost mărită pedeapsa cu închisoare între un an şi 5 ani, faţă de o lună până la un an sau amendă, cum este în prezent.
CONSULTĂ AICI PROIECTUL DE LEGE

Proiectul de lege adoptat de deputați a fost inițiat de USR, care subliniază că România este printre ultimele țări din Uniunea Europeană care incriminează produsele etnobotanice, deși există multe cazuri de tineri care și-au ratat viitorul din cauza acestor substanțe.

Camera Deputaţilor este for decizional pentru acest proiect.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

30455 vizualizari

 • +30 (48 voturi)    
  Bai USReule (Miercuri, 18 decembrie 2019, 20:03)

  Ord [utilizator]

  cadeti in irelevant cu proiecte din astea de legi care nu au substanta, nu au forta si afecteaza 0,01%din populatie. Uite cateva proiecte de lege asa la pimul gand: o lege de functionare a CNA pentru inceput, un proiect de lege pentru educatie, un proiect de tara prin care sa fie interconectate datele ca sa se scape de hartogareli. Voi va consumati pe frunze uscate si prenadez.
  • +8 (16 voturi)    
   substanta (Miercuri, 18 decembrie 2019, 21:24)

   Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Ord

   Pai asa au inteles ei sa se concentreze pe un proiect cu substanta :D
   • +1 (5 voturi)    
    Substanta psihoactiva (Miercuri, 18 decembrie 2019, 22:57)

    Luk [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

    +1
  • +4 (6 voturi)    
   e amuzant.. (Miercuri, 18 decembrie 2019, 22:13)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui Ord

   ... cum unii nu vad substanta.. sau substantele.
 • +20 (30 voturi)    
  ce (Miercuri, 18 decembrie 2019, 20:05)

  loveparade [utilizator]

  a vrut sa spuna legiuitorul?
  "Ro este una din ultimele tari care incrimineaza etnobotanicele..." se refera exclusiv la etnobotanice sau si la alte droguri?
  suntem una din ultimele tari asa ca hai sa facem pedepsele si mai grele?
  mersi USR, ati rezolvat o mare problema...
 • +18 (26 voturi)    
  Mda (Miercuri, 18 decembrie 2019, 20:06)

  Casargoz [utilizator]

  Avand in vedere incriminarea consumului as spune despre USR ca e mai degraba conservator decat centru dreapta.
 • -13 (39 voturi)    
  Foarte bine (Miercuri, 18 decembrie 2019, 20:27)

  Fanel01 [utilizator]

  Sunt tari unde traficul de stuperfiante se pedepseste cu condamnatea la morte cum ar fi singapore. Ce credeti ,rata vanzarilor de droguri este aproape de 0
  • +12 (28 voturi)    
   Sunt tari (Miercuri, 18 decembrie 2019, 21:27)

   Mica Sirena a lui Vasile Roaita [utilizator] i-a raspuns lui Fanel01

   In care si blasfemia este condamnata cu moartea. Dar daca tie iti place atat de mult ce e in acele tari, nu vrei sa te muti acolo?
 • +35 (57 voturi)    
  Puscaria romaneasca ca mijloc de educare (Miercuri, 18 decembrie 2019, 20:28)

  Petrul [utilizator]

  In lumea civilizata se dezincrimineaza posesia si consumul. Noi mergem catre Rusia si Arabia Saudita. 50% dintre copiii nostri (adolescenti si adulti tineri) experimenteaza drogurile - sunt pasibili de 3-10 ani de inchisoare. Bravo USR ! Despre informare, consiliere, sistem educational ce parere aveti?!?

  Sunt medic psihiatru
  • +8 (22 voturi)    
   Departe de lumea civilizata (Miercuri, 18 decembrie 2019, 22:34)

   Casargoz [utilizator] i-a raspuns lui Petrul

   Incriminarea consumului îmi aduce aminte de comunism.
   Dar dincolo de politicianiamul incriminarii consumului mai exista o problema.
   Ascunderea cazurilor patologice în închisori. Am văzut la maxima indivizi închiși care aveau nevoie mare de tratament. Singura scuza era ca nu știu ce sa facă cu ei...
   Asta e statul în care trăim.
  • -3 (17 voturi)    
   Bai nea' medicina! (Joi, 19 decembrie 2019, 5:35)

   delavrancea [utilizator] i-a raspuns lui Petrul

   Ia sustineti opinia in fata victimelor datorate "consumului" de substante interzise.La victime sa-i incudem si pe cei nevinovati-neconsumatori:accidentati, jefuiti, batuti, terorizati, ucisi.
   'mneata sa te lasi de psihiatrie.
  • -1 (9 voturi)    
   nasol (Joi, 19 decembrie 2019, 10:03)

   Point [utilizator] i-a raspuns lui Petrul

   inseamna ca profesia va afectat mai mult decat trebuia.regret.
   insaaaaa nu pot sa nu realizez ca dvs nu realizati realizarea pericolului etc.
   pe scurt,mai vizitati o scoala,chiar si generala,si o sa aveti o surpriza.unde se ''experimenteaza'' la greu.
   daca dvs vi se pare cool,altora nu.lasati psihiatria pt altii,eventual sa va consulte.
  • +2 (6 voturi)    
   Nici ei nu vor o populatie educata. (Joi, 19 decembrie 2019, 10:06)

   ABBV [utilizator] i-a raspuns lui Petrul

   si probabil nu sunt educati la randul lor. In loc sa vedem cresteri de pedeapsa pentru hoti care devalizeze bugetul tari. Ei cresc pedepsele pentru curiozitatea unui adolescent. Bani care se fura nu sunt importanti. Tinem minte la alegeri !
   • +1 (3 voturi)    
    Cui nu-i convine (Joi, 19 decembrie 2019, 11:21)

    Relaxat [utilizator] i-a raspuns lui ABBV

    Sa infiinteze si sa voteze DSR
    • 0 (4 voturi)    
     Nu votez frustrati. (Joi, 19 decembrie 2019, 11:55)

     ABBV [utilizator] i-a raspuns lui Relaxat

     Si in general nici un fel de tovarasi care se cred mici dumnezei. Nici hoti, nici asa zise elite, de carton. Oricum pe model brexit sa stiti ca simplu inseamna simplu.
 • 0 (10 voturi)    
  Pai!?! Parca er săraci ?! (Miercuri, 18 decembrie 2019, 20:44)

  Observatory [utilizator]

  da văd ca servim și apărăm drogurile și drogații .
  Poate așa bugetul se repara ?!
 • +17 (31 voturi)    
  parere de rau (Miercuri, 18 decembrie 2019, 20:44)

  alexandru2244 [utilizator]

  Ma cuprinde o profunda intristare ca am fost naiv si am acordat vreodata votul meu unor asemenea tampiti. Promit ca nu se va mai intampla niciodata.
  Sunt irecuperabili de tampiti. Exista modelul Portugaliei care a fost implementat cu succes (decriminalizare totala) si e studiata de alte tari europene.
  Conservatorii astia de la USR iar baga inainte cu o initiativa care se va regasi doar in Ungaria lui Orban anul viitor.
  Studiu de impact? Sunt inchisorile din Romania atat de bune modele de consiliere si educare incat sa merite bagat un consumator acolo? Au fost consultate ONG-urile din domeniu? Ce au avut de spus?
  Sper sa ajunga USR in irelevanta!
  • +4 (6 voturi)    
   Tinerii Nostrii care se vor caza alături de (Joi, 19 decembrie 2019, 9:36)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui alexandru2244

   Inepții clasici ai penitenciarelor vor asigura reintegrarea socială și reeducarea inepțiillor ( mai exact ii vor învață cum sa fure cu ștaif pentru a nu fi din nou condamnați )
  • +1 (9 voturi)    
   USR va ajunge irelevanti! (Joi, 19 decembrie 2019, 10:09)

   ABBV [utilizator] i-a raspuns lui alexandru2244

   Si eu le-am dat votul, dar urmatorul merge la PNL.
   • +2 (4 voturi)    
    GRESIT ! (Joi, 19 decembrie 2019, 10:45)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui ABBV

    chiar daca suna desuet ar trebui sa ne intalnim in viata reala nu doar pe acest forum si sa vedem ce avem de facut !

    alternanta pnl si usr este la fel de toxica alaturi de P$D !

    oameni noi !

    asta NU avem, suntem timizi ? ne este teama ?

    omul cu Placuta Suedeza este un exemplu ca Puterea Exemplului functioneaza !
    • +3 (5 voturi)    
     Eu va cred, (Joi, 19 decembrie 2019, 11:29)

     ABBV [utilizator] i-a raspuns lui un domn

     dar nu sunt alternative. FSN->PSD niciodata nu am votat si nu voi vota. Sincer nu sunt multumit nici cu PNL ....Dar alta alternativa nu am. Din pacate copii de la USR nu au maturitate. Nu au idee ca in ciuda faptului ca o fabrica merge condusa dupa un manual ISO o prefectura la fel. Dar o primarie sau o tara sunt ceva mai complexe.
     • +4 (4 voturi)    
      ISO si Kaizen (Joi, 19 decembrie 2019, 11:50)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui ABBV

      asta lipseste atat la PNL cat si la USR


      asadar


      toti cei care avem bune intentii NU putem sa ne aglutinam ideile ? trebuie sa le mestecam pe ale lor ?
     • -1 (3 voturi)    
      DSR (Joi, 19 decembrie 2019, 13:32)

      Relaxat [utilizator] i-a raspuns lui ABBV

      Eu v-am spus, infiintati partidul DSR. Se pare sa sunteti suficienti. Ghiciti ce inseamna DSR.
      • +1 (3 voturi)    
       Si eu va spun (Joi, 19 decembrie 2019, 14:00)

       ABBV [utilizator] i-a raspuns lui Relaxat

       De unde nu-i, nici dumnezeu nu cere.
 • +14 (28 voturi)    
  . (Miercuri, 18 decembrie 2019, 20:47)

  BogdanNicolaescu [anonim]

  Eu nu de asta am votat USR. Barna e din ce in ce mai prost.
  Aia 4 care au violat o fata toata noaptea in grup si au luat 6-7 ani maxim. Criminalul de la Iasi care a omorat fatita a luat 8 ani.... si USR-ul se duce catre Arabia cu puscarie pentru detinere de droguri. Astia sunt pe langa subiect, nu au nici o legatura cu realitatea.
 • +13 (31 voturi)    
  Bravo USR (Miercuri, 18 decembrie 2019, 21:01)

  Keiiil [utilizator]

  Bagati la inchisoare dependentii! Daca tot isi strica vietile, hai sa-i ajutam sa si le strice de tot... Sa nu mai zicem de cei ce detin sau experimenteaza droguri de mare risk AKA marijuana
  • +2 (6 voturi)    
   Dependentii sunt deja pierduti. (Joi, 19 decembrie 2019, 10:39)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui Keiiil

   E mai important sa nu faci altii noi. De unde si legea si pedeapsa sporita.
 • +13 (29 voturi)    
  stupid (Miercuri, 18 decembrie 2019, 21:33)

  sorvas [utilizator]

  Peste tot in lumea civilizata este recunoscuta marijuana pentru beneficiile utilizarii in scopuri medicale.. chiar si agreata pentru consum recreativ. Pai ce sunt tampiti sa ma trimita la inchisoare 2 ani ca am fumat un cui? Mi s-ar parea normal sa fie ilegal sa conduci sub influenta ( precum alcoolul...) dar atat. Votez usr si mi se pare o prostie.
  • +9 (13 voturi)    
   big pharma (Miercuri, 18 decembrie 2019, 22:07)

   was [utilizator] i-a raspuns lui sorvas

   Zilele trecute am citit un articol pe HN privind un proiect de legiferare a substantelor din canabis pentru uz medical, iar acum apare asta.
   Daca vrei THC, trebuie sa cumperi de la Big Pharma, adica de la cei care mai demult au facut lobby pentru incriminarea ei.
   • +1 (1 vot)    
    Nu e un proiect trecut, nu? (Joi, 19 decembrie 2019, 10:40)

    Lok [utilizator] i-a raspuns lui was

    Daca trecut nu e, nimic nu e.
 • +11 (23 voturi)    
  detinere de substante psihoactive (Miercuri, 18 decembrie 2019, 22:10)

  was [utilizator]

  Banuiesc ca tutunul 9nicotina), cafeaua (cofeina), ceaiul (cofeina si teina), alcoolul (cel etilic) nu se pun. Poti sa bagi din ele cat vrei, numai sa platesi taxele la stat.
  • +1 (1 vot)    
   Comentariu sters de utilizator (Joi, 19 decembrie 2019, 16:31)

   [anonim] i-a raspuns lui was

 • +11 (19 voturi)    
  Doar ca nu e usr! (Miercuri, 18 decembrie 2019, 22:43)

  yol [utilizator]

  Hotnews a trecut in barca lui Edward Helvig.
  Nu are un nume initiatorul proiectului de lege? Cum pana mea sa dai un articol asa? Cine din USR frate, ca doar nu sediul partidului a facut proiectul de lege.
  Cine? Cine?
  • +4 (16 voturi)    
   Lavinia Cosma (Miercuri, 18 decembrie 2019, 22:52)

   alexandru2244 [utilizator] i-a raspuns lui yol

   Initiatorul este Lavinia Cosma, deputat de Mures. Cauta si pe usr.ro si vei gasi articol prin care fraierii astia se lauda.
   Voteaza-i in continuare, merita tampitii!
   • +2 (14 voturi)    
    Tocmai! (Joi, 19 decembrie 2019, 3:23)

    yol [utilizator] i-a raspuns lui alexandru2244

    Tu ai citit proiectul lor? N-are nicio treaba cu detinerea pt consum, altcineva a strecurat asta in proiect cand a ajuns in parlament.
    De altfel, in link ul catre proiectul de la camera dep. nu gaseti numele Lavinei. Cei mai multi sunt psd-isti si pnl-isti trecuti la initiatori. Cei de la usr probabil dormeau in izmene, cand cei experimentati faceau update la lege. Sunt sigur ca-si vor retrage sustinerea pe acest proiect, altfel nu vor fi decat niste gascani si ei. Vedem!
    • +8 (16 voturi)    
     Citit (Joi, 19 decembrie 2019, 5:31)

     alexandru2244 [utilizator] i-a raspuns lui yol

     Am citit intregul proiect. Voi raspunde pe scurt.

     1. Lavinia Cosma a initiat proiectul, ea si-l asuma, ea a facut nota de fundamentare alarmista si plangacioasa (am citit-o). Uita-te si pe pagina ei de facebook.

     2. Au semnat si 12 USR-isti parca si intr-adevar destul de multi PSD-isti. Nu are mare relevanta cine a semnat.

     3. Nu dormeau in izmene, aceasta doamna deputat din Mures a facut proiectul constient de ce face.

     4. Nu a strecurat nimeni nimic. Doamna aceasta apara in nota de fundamentare necesitatea pedepselor mai mari (acum e de la 3 la 10 ani).

     5. Nu exista ce sustinere sa isi retraga de la acest proiect, proiectul de lege a fost adoptat in unanimitate de 283 deputati cu 0 abtineri si 0 voturi impotriva. Adica absolut toti deputatii USR au fost de acord.

     6. Sa nu aud ca e vorba de etnobotanice in lege. Nu. Intr-adevar ele au putut fi posedate fara probleme legale din cauza unei hotarari a ICCJ dar legea este mult mai mult de atat. In plus termenul folosit pentru a descrie etnobotanicele este atat de vag incat ar putea include si nucsoara.

     Oricum legea a trecut, a fost consens in minunatul parlament, asta e vointa poporului prin alesii sai.
  • +7 (7 voturi)    
   ... (Joi, 19 decembrie 2019, 0:00)

   CosminMaricari [utilizator] i-a raspuns lui yol

   Inițiatoare este o deputată USR, Lavinia-Corina Cosma.
  • +4 (6 voturi)    
   e fix usere (Joi, 19 decembrie 2019, 0:06)

   Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui yol

   Lavinia-Corina COSMA

   https://www.punctul.ro/wp-content/uploads/2017/11/222-28.jpg

   Citeste expunerea de motive. Ai link in articol. E greu?!?
   • -1 (3 voturi)    
    In link-ul (Joi, 19 decembrie 2019, 3:35)

    yol [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

    articolului nu apare numele ei, doar in site-ul inserat de tine. Ce sa zic, doamne ajuta!
 • -3 (15 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 18 decembrie 2019, 23:12)

  [anonim]

 • +5 (23 voturi)    
  la revedere USR - M..E Barna!!! (Miercuri, 18 decembrie 2019, 23:15)

  voxpopulix [utilizator]

  In loc sa ne uitam la ce a facut Portugalia in problema cu drogurile noi ne intoarcem in evul mediu.

  Daca PLUS se desparte de USR mai vorbim. Pana atunci, sa vina PSD, sa vina dragnea, dancila si toti mafiotii aia - macar de la aia nu am asteptari.


  Stiu ca sunt retarzi, ca au venit la furat. Cam acolo ajunge si USR oricum cu tripleta Barna, Caramitru, Ghinea. Ciolanisitior!!!!!

  Ati sabotat singurul partid interesant pe care l-a avut tara asta! O sa ramaneti in istorie pentru tradarea asta, teroristilor.
 • +5 (17 voturi)    
  Bre (Miercuri, 18 decembrie 2019, 23:16)

  Almaryus [utilizator]

  Intuitia imi spune ca dumneavoastra domnilor de la USR sunteti sustinuti preponderent de "tineri" in Romania. Ori, initiativa asta nu face decat sa-i sperie si sa-si mute cortul in alta curte. Ori poate vreti sa castigati si votul batranilor, care vorba vine "sunt mai aspri"?

  Lasand dumele la o parte, nu-mi vine sa cred. Am plecat din Ro si singura speranta o mai aveam votand USR. Am incercat sa vand pontu parintilor, prietenilor, si unde-am mai putut. Never again! da-va-n branza.. cum zic dilarii acum
 • +6 (14 voturi)    
  mda (Joi, 19 decembrie 2019, 2:39)

  Mateiul [utilizator]

  v-ați cam tăiat craca de sub picioare cu inițiativa asta. dacă acolo bateți cu proiectele legislative aproape că sunteți mai comuniști ca ceilalți. dar deja ne-am obișnuit să fim ultimii în europa. patetic
 • +6 (14 voturi)    
  Bravo USR (Joi, 19 decembrie 2019, 2:54)

  SKBjull [utilizator]

  Deci, mafiotul mafioților, nu-l numesc, fiindcă nu merită, de care am scăpat doar prin multe sacrificii din partea multor români, majoritatea neafiliați politic, ia trei ani și șase luni de închisoare, după trei ani în care a ținut în loc un popor întreg, fiind judecat pentru niște chestii discutabile, dar care chiar au putut fi probate dincolo de orice îndoială, iar un copil de 18 ani și o zi care vrea să intre la un festival și n-are bani și vinde ceva iarbă, crescută pe câmp, de calitate îndoielnică și e prins de un jandarm, din-ăia de la 10 august 2018, ia 10 ani?!

  Bă, voi respirați asistat? Trageți aparatele din priză, nu mai consumați curentul degeaba.
  • 0 (4 voturi)    
   Awww (Joi, 19 decembrie 2019, 11:00)

   JustinCase [utilizator] i-a raspuns lui SKBjull

   Mi-a curs o lacrima. Saracul copilas, vindea si el niste "iarba" deoarece cu munca e greu...
 • -6 (22 voturi)    
  Oare! (Joi, 19 decembrie 2019, 5:18)

  delavrancea [utilizator]

  Cate victime, in oameni nevinovati, putem numara datorate traficului si consumului de substante ilegale.
  Bai cretinilor, credeti voi ca li s-a nazarit asa peste noapte "astora" sa le considere ilegale?
  Bea d-cului un vin bun, o bere, o votca...nu-ti ajunge?
  ...
  Un tembel , mai sus, se semneaza ...Dr. psihiatru...ce tare-i asta...bolovan.
  Sa ma semnez si eu...ROCKER de vreo 28 ani.Am sarit peste 40 ani.Ei si uite n-am considerat niciodata normal sa incerc prostii.
  Ba fraiere, care ma citesti, fumeaza ma o tigara normala daca simti nevoia, bea un vin bun, o votca, bucurate de viata, sau inneaca-ti amarul in 6 beri, da' nu te droga!Evita!
  Vrei sa fii "la inaltime"-onoreaza-ti parintii
  • -1 (9 voturi)    
   Mda (Joi, 19 decembrie 2019, 9:10)

   The_Dude [utilizator] i-a raspuns lui delavrancea

   Chiar ca cine te citeste este fraier... bine ai punctat!
   • 0 (6 voturi)    
    dap (Joi, 19 decembrie 2019, 10:14)

    Point [utilizator] i-a raspuns lui The_Dude

    insa ar fi misto daca ai si argumenta.
    sau mai bine lasa,copii momiti si abuzati care au fost pacaliti sau fete nevinovate drogate impotriva vointei lor etc samd.nu?asta e?
  • +1 (1 vot)    
   delamine (Joi, 19 decembrie 2019, 10:01)

   anginsan [utilizator] i-a raspuns lui delavrancea

   Pace man
 • +6 (8 voturi)    
  niste genii (Joi, 19 decembrie 2019, 10:26)

  hanu [utilizator]

  tocmai si-au lichidat votantii tip liberali clasici. Undeva pe la 30-50% din baza lor electorala, posibil mult mai mult. Bravo! posibil cea mai mare pierdere de intentii de vot in un simplu pas.
  • -2 (6 voturi)    
   Deci votanii USR sunt niste drogati? (Joi, 19 decembrie 2019, 11:06)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui hanu

   Cer oricui ajutor cu jongleria asta mentala.
 • +1 (5 voturi)    
  o doamne (Joi, 19 decembrie 2019, 12:17)

  csan [utilizator]

  nu intelegeam de unde atata ura si violenta, marlanie lipisa de bun simt in ultimul timp in aceasta tara. Citind comentariile la articolele despre legea asta cu drogurile am inteles. Nu credeam nici in ruptul capului ca in Ronania sunt asa multi consumatori de droguri. Mi se pare chiar blanda legea avand in vedere conscintele numai asupra organismului ale consumului de droguri . sa nu mai vorbim de cele sociale si materiale.
 • 0 (0 voturi)    
  Ha-ha (Vineri, 20 decembrie 2019, 11:11)

  wintershadow [utilizator]

  Ce au sarit in sus toti simpatizantii usr :))))
  V-au lovit rau, nu-i asa, aveati si voi o preocupare, un joint, o biluta.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by