Mai mulţi jurnalişti au reclamat la Poliţie, marţi, că au fost bătuți de Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă. Ulterior, bărbatul s-a predat Poliției și este audiat marți seară la Secția 2.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliției Capitalei, în jurul orei 15.00 un jurnalist a sunat la 112 și a reclamat că el, precum şi alţi colegi din presă au fost loviţi de către un bărbat pe care voiau să-l intervieveze. La faţa locului au mers poliţişti de la Secţia 17, precum şi un echipaj de prim-ajutor.

Jurnaliștii care au reclamat că au fost agresați au fost audiați, iar polițiștii au început căutările bărbatului reclamat. Ulterior, acesta s-a prezentat la Poliție și este audiat, marți seară, la Secția 2, iar cercetările au loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a mai transmis Poliția Capitalei.

Bărbatul este Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă.

România TV susține că fiul lui Gheorghe Dincă a fost aşteptat, marţi, la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, de către mai mulţi jurnalişti. Bărbatul ar fi intrat în conflict cu ziariştii, după care ar fi lovit un cameraman, în timp ce altul ar fi filmat scena.

În ședința CNA de marți, România TV a primit o amendă de 15.000 de lei, iar Antena 1 o amendă de 10.000 de lei pentru acuzații fără dovezi privind trafic de persoane aduse copiilor lui Dincă, în cazul Caracal (peste 20 de emisiuni la România Tv și câteva ediții Acces Direct la Antena 1).