Cetățeanul israelian care luni a înjunghiat două femei în centrul Capitalei fusese reclamat la Poliție cu mai puțin de o oră înainte de incident de locatari din zonă care au semnalat că bărbatul se droga într-un gang dintre blocuri. Poliția Capitalei susține că la fața locului a fost trimis un echipaj, dar acesta nu l-a mai găsit pe bărbat.

HotNews.roFoto: Hotnews

O tânără a scris, pe Facebook, că luni, în jurul orei 11.30, a sunat la 112 să anunțe că la scara blocului său este un individ care se droghează, iar o oră mai târziu a aflat de la televizor că acel bărbat a înjunghiat două femei, "un bloc mai încolo". "Între timp, Poliția Locală era ocupată cu ridicat mașini. Mulțumim frumos", a scris femeia.

Poliția Capitalei susține că la fața locului a fost trimis un echipaj, dar acesta nu l-a mai găsit pe bărbat.

  • "În data de 16.12.2019, prin apel 112, la ora 11.33, o persoană a sesizat că a observat un tânăr cu o seringă în mână, în proximitatea scării unui imobil din zona Șincai, într-un gang și a oferit și câteva detalii cu privire la acesta. Dispecerul a comunicat persoanei care a inițiat apelul că va fi trimis un echipaj pentru a verifica cele sesizate.
  • La adresa indicată a fost direcționat un echipaj al Secției 14 Poliție, care a ajuns în câteva minute, dar care la sosire nu a depistat persoana ce făcea obiectul sesizării. Au fost efectuate verificări și căutări în apropierea imobilului, dar persoana în cauză nu a fost observată", a transmis Poliția Capitalei.

Bărbatul - un cetățean israelian - a înjunghiat două femei, luni, în zona bulevardului Tineretului. La fața locului au ajuns polițiști care l-au imobilizat pe bărbat și l-au dus la sediul subunității, în timp ce ambele femei au fost transportate la spital. Cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului București și Serviciul Omoruri, iar bărbatul a fost reținut pentru infracțiunea de tentativa de omor.