Căutările bărbatului care a căzut luni seară în mare, în dana 79 a Portului Constanţa, în timp ce manevra un motostivuitor, au fost sistate, scafandrii nereuşind să găsească trupul acestuia în cabina utilajului scufundat într-o zonă în care adâncimea apei este de circa 21 de metri, informează Agerpres.

Portul ConstantaFoto: AGERPRES

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, căutările au fost întrerupte după aproape patru ore, urmând să fie reluate marţi dimineaţă.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD B, ambarcaţiunea CBRN a ISU "Dobrogea", scafandri ai Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenţie ISU, o ambarcaţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) cu personal propriu, precum şi scafandri ai Ministerului Apărării Naţionale.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, persoana dispărută este angajatul unei firme, din primele verificări reieşind că ar fi vorba despre un accident de muncă.