"Baronul" PSD de Neamț Ionel Arsene îi face public numărul de telefon al ministrului Transporturilor, Lucian Bode, pentru cei care "vor să îi ureze sănătate", după ce ministrul l-a acuzat că ar fi atribuit unor apropiați contracte fără licitație în valoare de 81 de milioane de euro. "Așa vor ei să conducă țara, cu dosare penale și cătușe!", a scris Arsene pe Facebook.

Ionel ArseneFoto: Facebook/ Ionel Arsene

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat sâmbătă că după o primă etapă de control au fost descoperite nereguli grave la Direcția de Drumuri Iași din subordinea CNAIR, iar situația nu ar fi singulară la nivel național. El a vorbit despre contracte de 81 de milioane de euro date fără licitație, spunând că "a apus vremea firmelor de casă" ale baronului PSD de Neamț Ionel Arsene, președinte al Consiliului Județean.

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, a reacționat pe Facebook spunând că "fostul șef al PDL Sălaj, vopsit acum în ministru liberal al transporturilor, și-a ascuțit ghearele și dinții și mușcă din drumul de la Bicaz".

"Frustrat de dimensiunea investițiilor guvernului PSD în infrastructura județului Neamț, portocaliul Bode face ce a învățat de la primul său stăpân, Băsescu: mușcă și distruge! De la înălțimea funcției sale, pitbull-ul Bode s-a aruncat asupra drumurilor din Neamț. Într-un comunicat al ministerului (care îi preia și declarațiile, așa cum se cuvine într-un comunicat feudal), se arată că auditurile începute de minister au descoperit nereguli la „contractul de achiziție publică de proiectare, asistență tehnică și execuție de lucrări pentru punerea în siguranță a obiectivelor de pe DN 15 km 242+200 – km 286+250 (zona Bicaz)”. De la București, pitbull-ul a descoperit un drum în neregulă! Din toată țara ...tocmai la Neamț!", susține Arsene.

El acuză că "scopul acestor băieți instalați la Palatul Victoria este perfid" și că "așa vor ei să conducă țara, cu dosare penale și cătușe".

Ionel Arsene îi "somează" "pe acești derbedei ai politicii" să nu fure banii Neamțului și face public numărul de telefon al ministrului Transporturilor: "Dacă vreți să îi urați de sănătate dlui Lucian Bode, acesta este telefonul său. E un ministru transparent, nu-i așa?". Mesajul este însoțit de o fotografie a ministrului Lucian Bode, pe care este scris numărul de telefon al acestuia.

Și fostul ministru PSD al Transporturilor Răzvan Cuc a reacționat pe Facebook după anunțul lui Bode, pe care îl numește "ministru decorativ". Cuc susține că "absolut toate" proiectele de infrastructură sunt blocate în minister și că majoritatea plăților sunt blocate sau foarte mult întârziate.

"Măi băieți ieșiți în teren că firmele românești suferă în timp ce voi inventați dosare ca să mascați unii incompența, în timp ce alții niște “tunuri“ în infrastructură și pentru asta e nevoie să distrageti atenția oamenilor!", a scris fostul ministru al Transporturilor.

CITEȘTE ȘI:Ministrul Transporturilor: A apus vremea firmelor de casă ale baronului PSD de Neamț. Să dai apropiaților contracte de 81 de milioane de euro fără licitație, încă o dovadă de tupeu maxim al politrucilor.