​Un cunoscut avocat din Târgoviște, fost decan al Baroului Dâmbovița, a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR. Colegii săi spun că bărbatul era obosit după audieri de aproape 20 de ore la DIICOT și că, cel mai probabil, a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un camion.

112Foto: Agerpres

Avocatul, Ernest Andrei Moldoveanu, avea 69 de ani.

Avocatul Nicolae Pană, colegul lui Ernest Andrei Moldoveanu, a declarat pentru Mediafax că a stat alături de acesta aproape 20 de ore la audieri, la DIICOT, într-un dosar în care au fost audiate aproape 80 de persoane.

"Am stat alături de el la audieri aproape 20 de ore, la DIICOT Târgoviște. Era un dosar mare, cu foarte multe persoane care aveau calitatea de martori, au fost audiate 70 – 80 de persoane și a trebuit să stăm până dimineața, până au fost audiați toți. Noi credem că din cauza oboselii s-a întâmplat. A ațipit la volan și a intrat cu mașina într-un camion. Avea 69 de ani. După 47 de ani de avocatură să termini așa, e mare păcat”, a spus Nicolae Pană.

Potrivit acestuia, avocatul Moldoveanu a venit la sediul DIICOT Târgoviște miercuri la ora 10 dimineața și a plecat joi după ora 6.00, a doua zi, iar accidentul s-a produs în apropierea casei.

Avocatul decedat, Ernest Andrei Moldoveanu, a fost decanul Baroului Dâmbovița două mandate, respectiv opt ani.