Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Amărăştii de Jos (Dolj) a murit, joi seară, în urma unui accident rutier produs pe DN 54, la ieşirea din municipiul Caracal, după ce a derapat cu maşina şi a intrat într-un copac, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, citați de Agerpres.

AccidentFoto: Captura Digi 24

„Din primele cercetări a reieşit faptul că un tânar, de 24 de ani, din judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 54, din direcţia Corabia către Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un copac", au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Tânărul conducător auto a rămas blocat în maşină şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi descarcerat. El a fost transportat în stare gravă la spitalul din Caracal, unde a decedat.

„Pompierii Detaşamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, dar şi un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Olt, au intervenit pe DN54, la ieşirea din municipiul Caracal spre Corabia, la un accident rutier. La sosirea echipajelor, bărbatul, în vârsta de 24 de ani, din localitatea Amărăştii de Jos, a fost găsit încarcerat, politraumatizat în urma accidentului. Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale şi transportat la CPU Caracal, unde a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.